+40 737 250 290

Lobby.

Dictionarul defineste "lobby-ismul" drept "sistem de influentare, prin agenti speciali, a oamenilor de stat, pentru a adopta in parlament sau guvern hotarari favorabile unor grupari, unor tari, etc."

Lobby-istii pot lucra pentru sindicate, pot reprezenta anumite branse industriale sau organizatii nonguvernamentale precum Greenpeace. Functia de lobby-ist se ascunde de obicei sub denumiri precum "insarcinat cu probleme de comunicatie", "consilier pentru afaceri publice" sau pur si simplu "consultant". In vreme ce despre mass-media se spune ca ar fi cea de-a patra putere in stat, lobby-istii sunt considerati a fi a cincea putere.

Prin faptul ca avem relati bine dezvoltate la nivel international putem identifica factori decisivi in ceea ce priveste constructi de mare anvergura, terenuri industriale si multe altele. Daca aveti nevoie sa va dezvoltati int-un anumit sector si cautati persoanele de legatura, contati pe noi.

Parerile clientilor

Am colaborat cu cei de la HQ Dezvoltare si am fost foarte mulțumit. Au lucrat curat și au finalizat Casa înainte de termenul propus. Recomand cu încredere...

Catalin Negoescu

Mohu, Sibiu

Am colaborat cu cei de la HQ si am fost mulțumita. În ceea ce privește costrucția la rosu am mers foarte bine cu ei. Au lucrat repede și curat.

Ramona Munteanu

Sibiu

Am schimbat acoperișul cu ei, foarte bine a mers treaba. Recomand cu încrede

Ion

Mohu, Sibiu

Am turnat elevația la casa cu HQ. O echipa devotata care a lucrat și în ploaie pentru a menține termenul. Respect

Bogdan

Selimbar

Mi-au tencuit un perete la Casa, au mers super bine și curat oameni. Recomand

Nichiteanu Raul

Sibiu

Sunteti in cautarea unei firme de constructii ?

Solicita chiar acum ora GRATUITA de consiliere pentru a discuta pas cu pas proiectul tau.