+40 737 250 290

Despre noi.

HQ Dezvoltare este o Companie Romaneasca fondata in Sibiu si este o ramura de activitate importanta a Grupului Schwarz Gruppe Int. Specializata in lucrari de anvergura mica si medie in domeniul constructiilor, din cauza ca ne place sa ne focusam pe detalii astfel incat lucrarile noastre sa iasa impecabile. In decursul anilor am acumulat experienta necesara satisfacerii cerintelor riguroase de calitate in domeniul mai multor tipuri de constructii: constructii civile, constructii industriale, constructii case/vile, constructii spatii comerciale, constructii hale, etc.

Indeplinirea cu promptitudine si corectitudine a obligatiilor contractuale dar si incadrarea in termenele si bugetele lucrarilor fac ca societatea noastra sa fie un partener serios, performant si de incredere.

Focusul nostru este asupra constructiei la rosu si ne-am bucura sa va sustinem pentru realizarea, a cel putin o parte din visul dumneavoastra.

 

HQ Dezvoltare mai mult decat un constructor, un AS in maneca.

Cand vrei sa te apuci de construit, este bine ca inainte, sa iei in considerare diferite aspecte care pot influenta totalitatea proiectului tau. Desigur asta in functie de amploare. Totusi, in special cand vrei sa pornesti la drum cu proiectul CASA TA, lucrurile trebuiesc privite macro pentru un rezultat cat mai bun. Planificarea etapelor, este important sa o faci cat mai bine. Pas cu pas trebuie ales terenul de amplasare si studierea lui, autorizatiile de constructie, proiectul/designul si alegerea pozitionarii cat mai eficiente, materialele si desigur un sfat cu toata sinceritatea si un secret pe care multi il ascund este ca la bugetul pe care deja l-ai gandit deja, mai adauga 30% realistic pentru cheltuieli neprevazute…se intampla des, se intampla tuturor.

Noi HQ Dezvoltare suntem atenti la detalii! DE CE? Pentru ca detaliile fac diferenta in timp. Degeaba cumperi cele mai scumpe materiale din piata, daca acestea nu sunt folosite exact acolo unde trebuie si exact acolo cum trebuie.

Suntem sinceri! Pentru ca sinceritatea este importanta pentru o colaborare cat mai transparenta si fara costuri ascunse sau calcule gresite. 

Specialistii nostrii va vor oferii toate aceste detalii pe tot parcursul colaborarii, prin devize de lucrari detaliate si clare pentru fiecare procedura.

Desigur experienta noastra vorbeste pentru noi astfel va prezentam o lista cu ramurile noastre de activitate:

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu primiti din partea noastra Garantia Satisfactiei pentru orice fel de proiect doriti sa-l initiati alaturi de noi. Suntem o echipa tanara si dinamica pregatita oricand sa va raspunda la orice fel de intrebare.

Parerile clientilor

Am colaborat cu cei de la HQ Dezvoltare si am fost foarte mulțumit. Au lucrat curat și au finalizat Casa înainte de termenul propus. Recomand cu încredere...

Catalin Negoescu

Mohu, Sibiu

Am colaborat cu cei de la HQ si am fost mulțumita. În ceea ce privește costrucția la rosu am mers foarte bine cu ei. Au lucrat repede și curat.

Ramona Munteanu

Sibiu

Am schimbat acoperișul cu ei, foarte bine a mers treaba. Recomand cu încrede

Ion

Mohu, Sibiu

Am turnat elevația la casa cu HQ. O echipa devotata care a lucrat și în ploaie pentru a menține termenul. Respect

Bogdan

Selimbar

Mi-au tencuit un perete la Casa, au mers super bine și curat oameni. Recomand

Nichiteanu Raul

Sibiu

Sunteti in cautarea unei firme de constructii ?

Solicita chiar acum ora GRATUITA de consiliere pentru a discuta pas cu pas proiectul tau.