+40 737 250 290

Garantia calitatii.

Calitate si Seriozitate GARANTATA 100%

Cand vrei sa te apuci de construit, este bine ca inainte, sa iei in considerare diferite aspecte care pot influenta totalitatea proiectului tau. Totusi, in special cand vrei sa pornesti la drum cu proiectul CASA TA, lucrurile trebuiesc privite macro pentru un rezultat cat mai bun. Planificarea etapelor, este important sa o faci cat mai bine.

 Pas cu pas trebuie ales terenul de amplasare si studierea lui, autorizatiile de constructie, proiectul/designul si alegerea pozitionarii cat mai eficiente, materialele si desigur un sfat cu toata sinceritatea si un secret pe care multi il ascund este ca la bugetul pe care deja l-ai gandit deja, mai adauga 30% realistic pentru cheltuieli neprevazute…se intampla des, se intampla tuturor.

Noi HQ Dezvoltare suntem atenti la detalii! DE CE? Pentru ca detaliile fac diferenta in timp. Degeaba cumperi cele mai scumpe materiale din piata, daca acestea nu sunt folosite exact acolo unde trebuie si exact acolo cum trebuie.

Suntem sinceri! Pentru ca sinceritatea este importanta pentru o colaborare cat mai transparent si fara costuri ascunse sau calcule gresite. 

Specialistii nostrii va vor oferii toate aceste detalii pe tot parcursul colaborarii, prin devize de lucrari detaliate si clare pentru fiecare procedura.

Parerile clientilor

Am colaborat cu cei de la HQ Dezvoltare si am fost foarte mulțumit. Au lucrat curat și au finalizat Casa înainte de termenul propus. Recomand cu încredere...

Catalin Negoescu

Mohu, Sibiu

Am colaborat cu cei de la HQ si am fost mulțumita. În ceea ce privește costrucția la rosu am mers foarte bine cu ei. Au lucrat repede și curat.

Ramona Munteanu

Sibiu

Am schimbat acoperișul cu ei, foarte bine a mers treaba. Recomand cu încrede

Ion

Mohu, Sibiu

Am turnat elevația la casa cu HQ. O echipa devotata care a lucrat și în ploaie pentru a menține termenul. Respect

Bogdan

Selimbar

Mi-au tencuit un perete la Casa, au mers super bine și curat oameni. Recomand

Nichiteanu Raul

Sibiu

Sunteti in cautarea unei firme de constructii ?

Solicita chiar acum ora GRATUITA de consiliere pentru a discuta pas cu pas proiectul tau.