+40 737 250 290

Constructii case la rosu sau gri avansat.

Casa la rosu este ca o panza pregatita pentru a fi pictata. Noi pregatim tot pentru tine. Constructia de acest gen inseamna pregatirea terenului, fundatia casei,  si ridicarea propriu zisa a structurii in functie de dorinta ta, caramida, BCA, etc si desigur acoperisul. In functie de dorinta clientului se poate merge de la constructie la rosu pana la constructie la gri sau gri avansat. Asta insemnand faptul ca, te ajutam de la structura principala la rosu cu aplicarea tencuielii fara zugraveala. In acest stadiu casa este pregatita pentru finisajele ulterioare pe care le doresti.   

Desigur profesionistii din echipa noastra va ofera consiliere gratuita fiindca orice inceput de proiect este esential sa fie bine pregatit, astfel este important sa ne  consultati indeaproape.

Vom analiza impreuna planul casei si vom stabilii desigur etapele lucrarilor si amplasarea cel mai optim pentru casa.

Astfel pentru construirea unei case la rosu sunt necesare urmatoarele documente:

Lista de mai sus este important sa fie pregatita pentru a putea pornii proiectul CASA TA din punct de vedere legislativ si tehnic structural.

Mai jos vom enumera etapele noastre de lucru si ordinea acestora:

Ofertele noastre de pret includ materialele si manopera si se calculeaza la metru patrat construit. In functie de amplasare si de complexitatea proiectului, preturile pot sa difere de la caz la caz. Desigur nimic nu este imposibil pentru noi si nu ne dam inapoi.

Te asteptam la noi cu proiectul tau sa facem o analiza completa si o oferta personalizata potrivita bugetului si asteptarilor tale.

Deasemenea foarte importanta de luat in considerare este ca pretul ofertat de noi nu include TVA.

Parerile clientilor

Am colaborat cu cei de la HQ Dezvoltare si am fost foarte mulțumit. Au lucrat curat și au finalizat Casa înainte de termenul propus. Recomand cu încredere...

Catalin Negoescu

Mohu, Sibiu

Am colaborat cu cei de la HQ si am fost mulțumita. În ceea ce privește costrucția la rosu am mers foarte bine cu ei. Au lucrat repede și curat.

Ramona Munteanu

Sibiu

Am schimbat acoperișul cu ei, foarte bine a mers treaba. Recomand cu încrede

Ion

Mohu, Sibiu

Am turnat elevația la casa cu HQ. O echipa devotata care a lucrat și în ploaie pentru a menține termenul. Respect

Bogdan

Selimbar

Mi-au tencuit un perete la Casa, au mers super bine și curat oameni. Recomand

Nichiteanu Raul

Sibiu

Sunteti in cautarea unei firme de constructii ?

Solicita chiar acum ora GRATUITA de consiliere pentru a discuta pas cu pas proiectul tau.